Wie is de persoon achter Diolifestyle?

Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle. Mijn naam is Dionne (1991), een ambitieuze enthousiasteling met een echte passie voor haar werkNaast werken ben ik dol op reizen en dan voornamelijk in Spanje. In 2019 heb ik 3,5 maand gewoond en gewerkt als digital nomad vanuit Barcelona en dat was oprecht de beste keuze die ik had kunnen maken. 

#workworkwork

In het dagelijks leven werk ik als freelance online marketeer. Ik help bedrijven met hun advertising (strategie) en zorg ik door middel van customer journey optimalisatie dat de verwachtingen van de advertenties op social media en/of Google naadloos aansluiten bij de verwachtingen op de landingspagina’s.

Daarnaast schrijf ik blogs voor Diolifestyle, Ondernemen als een baas en Relatieplanet en weet ik alles van Pinterest (advertising). In 2019 heb ik zelfs een e-book over Pinterest Marketing geschreven.

Wat is Diolifestyle?

Diolifestyle is een persoonlijke blog waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, online marketing, social media en ondernemen deel. Oké en af en toe mode. Ik geef tips hoe je kunt groeien met je blog, hoe je het meeste uit je social media kanalen haalt en hoe je een passief inkomen genereert. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle mijn eigen bedrijf.

Heb je een leuke opdracht of wil je samenwerken?

Aarzel dan niet en stuur een mail naar info[@]diolifestyle.nl. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Meer weten over mijn carrière? Bekijk mijn LinkedIn profiel en ontdek voor welke bedrijven ik allemaal gewerkt heb.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, FacebookTwitterInstagram en Pinterest.

5 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *