#gettoknow

Leuk dat je een kijkje neemt op Diolifestyle.nl. Mijn naam is Dionne, 27 en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als social manager aan de Hogeschool van Utrecht. Na het behalen van mijn diploma, ben ik twee maanden in mijn eentje gaan rondreizen door Spanje. Een ervaring om nooit te vergeten en iets wat ik iedereen kan aanraden. In het dagelijks leven werk ik als freelance online marketeer en ben ik beschikbaar als ad interim online marketeer, schrijf ik elke maand artikelen voor Relatieplanet en onderhoud ik deze blog. Mijn kostbare vrije dagen gebruik ik om op reis te gaan en de wereld te ontdekken.

Wat is Diolifestyle.nl?

Diolifestyle.nl is een persoonlijke blog waar ik mijn passie voor bloggen, reizen, online marketing, social media en ondernemen deel. Oké en af en toe mode. Ik geef tips hoe je kunt groeien met je blog, hoe je het meeste uit je social media kanalen haalt én hoe ook jij op een simpele manier online geld kunt verdienen. Daarnaast vertel ik welke citytrips je niet mag missen en welke hotspots je niet mag overslaan.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle.nl mijn eigen bedrijf.

Heb je een leuke opdracht?

Aarzel dan niet en stuur een mail naar info@diolifestyle.nl of bel mij op 06 – 55 69 91 91. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Meer weten over mijn carrière? Bekijk mijn LinkedIn profiel en ontdek voor welke bedrijven ik allemaal gewerkt heb.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg Diolifestyle.nl via BloglovinFacebookTwitterInstagram en Pinterest.

5 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *