Wat zijn de voordelen van een Vitamine C serum?

Wat zijn de voordelen van een Vitamine C serum?

In de wereld van huidverzorging is Vitamine C serum een absolute game-changer. Vitamine C is een vitamine die veel voorkomt in verse jus en kiwi’s, maar is ook heel goed voor je huid! Maak je nog geen gebruik van een Vitamine C serum? Dan is dat het perfecte cadeautje om te vragen aan je partner of voor een vriendin te kopen nu Valentijnsdag er weer aankomt. Ik bedoel: je gunt iedereen toch een mooie, egale huid?

Het effect van de Vitamine C serum kan ervoor zorgen dat je huid de hele dag blijft stralen. Ik vertel je graag meer over dit serum en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Vitamine C serum. Ook vertel ik welke serum het beste is. 

Valentijnsdag komt er weer aan!

Het is weer bijna 14 februari. Oftewel Valentijnsdag! Een moment om je geliefden en andere dierbare mensen in je omgeving in het zonnetje te zetten. Bij Douglas shop je de mooiste en fijnste cadeaus waarmee je partner zichzelf in de watten kan leggen. Of zich juist kan optutten met mooie make-up en/of een heerlijk geurtje. Of natuurlijk een Vitamine C serum. 😉 

Wat is een Vitamine C serum?

Vitamine C serums helpen het verminderen van oneffen, doffe teint, ruwe textuur, beginnende rimpels en fijne lijntjes, pigmentvlekken, acne-littekens en zo kan ik maar doorgaan. Vitamine C serum heeft een krachtige antioxidant, die ons lichaam beschermt tegen schade, dus huidveroudering of luchtvervuiling. Kortom, een Vitamine C serum is een krachtige beschermer en daarom is het ook zo populair de laatste tijd.

Voordelen van een Vitamine C serum

Vitamine C serum is een krachtige beschermer voor je huid. Het helpt niet alleen met het verminderen van vlekken, rimpels, roodheid en nog veel meer, maar het biedt ook bescherming voor andere schadelijke stoffen. Vitamine C serum heeft een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vervuiling van lucht en rook. Daarnaast kan je Vitamine C serum al op jonge leeftijd gebruiken, rond de leeftijd van 25 krijgen de meeste mensen al eerste rimpels. Door Vitamine C te gebruiken kan je dit verminderen. 

Hoe gebruik je vitamine C serum in je dagelijkse routine?

Het toevoegen van een Vitamine C serum in je dagelijkse routine is makkelijk. Ook al zijn er andere manieren om Vitamine C op je gezicht te gebruiken, serums zijn vaak effectiever en werken sneller dan toners en crèmes.  Breng de serum s ’ochtends en s ’avonds aan in de badkamer, een paar druppels is voldoende. Vooral in de ochtend smeren is belangrijk, zodat je huid de hele dag beschermt is tegen de UV-stralen. Het gebruik van je serum doe je na de toner en voor de dagcrème. Zodat je huid de hele dag straalt.   

Tip: Ik zelf gebruikte mijn Vitamine C serum met retinol, dat veroorzaakt roodheid, irritaties en vervellen.

Welke vitamine Serum is het beste?

Vitamine C Ascorbyl Glucoside Solution 12%

De Serums van Ordinary blijven populair. Zo ook dit Vitamine C serum. Deze serum is een effectieve antioxidant die de huid laat stralen en rimpels vermindert. Ordinary heeft verschillende Vitamine C serums, allemaal met andere formules. Er is dus zeker eentje die perfect past bij jouw huidtype.

Revitalift Vitamin C Serum

Nog een populaire Vitamine C serum. Dit serum is ontwikkeld door L’Oréal Paris om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken. Met dit Vitamine C serum kan je de eerste lijnen op jonge leeftijd verminderen.

BoostC15 Super Booster

Deze Vitamine Serum van Paula’s Choice geeft je huid een boost van 15% vitamine C voor een zichtbaar stralende en egale huid. Pigmentvlekken vervagen en je huid wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. Dat wil toch iedereen!

Weet jij al wat je gaat shoppen voor je geliefde tijdens Valentijnsdag?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *