Affiliate programma’s die het meeste geld opleveren

Affiliate programma’s die het meeste geld opleveren

Iedereen kan online geld verdienen als je gebruik maakt van de juiste tools en kennis. Affiliate marketing is één van de mogelijkheden om een passief inkomen te genereren. Simpel gezegd, ontvang jij commissie als iemand iets via jouw link koopt. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld je verdient. Er bestaan heel veel affiliatie progamma’s, maar dit zijn de affiliate programma’s die het meeste geld opleveren.

LinkPizza

LinkPizza is een overkoepelend affiliate programma. Dit betekent dat LinkPizza heel veel bedrijven vertegenwoordigd. Hierdoor kun jij, als pusblisher, op één plek geld verdienen door middel van affiliate marketing. Het is één van de affiliate programma’s die mij het meeste geld opleveren.

Nog geen member van LinkPizza? Meld je hier aan: LinkPizza.

Het nadeel van LinkPizza, is dat ze 2% van je commissie op snoepen. Als je rechtstreeks via Bol.com iets verkoopt, krijg je 2% meer. Maar doordat je elke maand via zoveel verschillende bedrijven iets verkoopt, ‘voel’ je het bijna niet.

Affiliate programma's die het meeste geld opleveren

Etsy

Je hebt er vast wel eens van gehoord. Etsy is een heel groot internationaal platform waar iedereen zijn of haar eigen webshop kan beginnen. Oorspronkelijk was het een platform om handgemaakte items te verkopen, maar ondertussen is het ook een platform om digitale producten als planners of e-books te verkopen, maar worden er ook vintage spullen aangeboden.

Doordat het aanbod zo divers is, is het een affiliate programma waar ik maandelijks tientallen euro’s mee verdien.

Creative market

Op Creatieve Market kun je als grafisch designer je grafisch werk in de etalage zetten, zodat andere mensen het kunnen kopen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website, een lettertype of grafische patronen. Op Creative Market vind je het allemaal.

De producten op Creative Market zijn ideaal om te delen via Pinterest, omdat daar mensen regelmatig opzoek gaan voor inspiratie. Als je de producten deelt met een affiliate link, kun je dus eenvoudig geld verdienen.

Bol.com

Bol.com heeft zijn eigen affiliate programma. En dat is een heel fijn programma. Ik schrijf af en toe over boeken die ik gelezen heb (er komen meer reviews aan) en op Ondernemen als een baas heb ik in de sidebar mijn favoriete boeken gedeeld.

Doordat mensen enthousiast raken op mijn blog, schaffen ze het aan. Of dat nu een boek is of een paar oorbellen.

Daisycon

Dit is een ander groot overkoepeld affiliate programma. Dit is ongeveer hetzelfde als LinkPizza, maar ze vertegenwoordigen minder merken. Toch verdien ik hier elke maand een leuk bedrag.

Mocht je nog geen member zijn, hier kun je je aanmelden voor Daisycon.

Bijenkorf

Warenhuizen, of in ieder geval winkels met veel spullen doen het goed. Waarom? Het aanbod is groot en er is altijd wel iets te vinden voor jezelf, je partner, eventuele kinderen, familie of vrienden. Daardoor zijn mensen sneller geneigd iets te bestellen. Dus de Bijenkorf is absoluut een aanrader om mee aan de slag te gaan.

Geld verdienen via Pinterest

Als je mij al langer volgt, weet je dat het heel eenvoudig is om geld te verdienen via Pinterest door middel van affiliate links. Je moet er tijd en energie insteken, maar uiteindelijk gaat het je ook iets opleveren.

Dit zijn de affiliate programma’s die het meeste geld opleveren. Zelf verdien ik elk maand honderden euro’s via affiliate marketing. En als ik het kan, kan jij het ook!


Leren hoe je honderden euro’s per maand kunt verdienen met Pinterest? In mijn e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ leer je hoe je dit voor elkaar bokst.


Wat is jouw ultieme tip om geld te verdienen via affiliate programma’s?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Affiliate programma's die het meeste geld opleveren

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Anna says:

    Wat een fijne tips! Affiliate marketing zet bij mij nog niet echt zoden aan de dijk, maar ik ga ermee door 😀

Comments are closed.