Financiële voornemens voor 2019

Financiële voornemens voor 2019

Ondertussen is het nieuwe jaar alweer ruim één maand oud, maar dat betekent niet dat het te laat is om mijn financiële voornemens voor 2019 te delen. Want ook op financieel gebied zijn er een aantal doelen die ik wil bereiken in 2019. Welke dat exact zijn, lees je hieronder.

Omzet van €100.000,- euro

Als je mijn artikel met daarin mijn zakelijke doelen voor 2019 hebt gelezen, heb je waarschijnlijk gezien dat mijn doel is om een omzet van €100.000 te behalen. Dat is heel veel geld en het is ook absoluut een ambitieus doel. Maar bij ambitieuze meisjes, horen nu eenmaal ambitieuze doelen. Let op; het gaat om omzet, geen winst. 🙂

Financiële voornemens voor 2019

Administratie op orde

Iets waar ik geen ster in ben en ook zeker weten niet tot mijn favoriete bezigheden behoort, maar wel moet gebeuren. Nu ik 100% als ondernemer werk én een koophuis heb, wordt het al een stukje ingewikkelder. Toch ben ik 2019 heel goed begonnen. Want ik werk – zodra ik een bonnetje heb – alles netjes bij, scan ik het in en zorg ik dat het meteen verwerkt wordt. Hierdoor is het steeds maar een kleine handeling en kan ik er hopelijk voor zorgen dat het op orde is, maar voor blijft.Zakelijke doelen

Qua zakelijke doelen wil ik voornamelijk mijzelf ontwikkelen en aan de slag gaan als interim online marketeer. Mijn doel is – zodra ik terug ben uit Spanje – te zorgen dat ik een toffe interim opdracht gevonden heb. Maar ook geld te verdienen via mijn diverse businessmodellen, een nieuwe blog lanceren en meer geld verdienen via affiliatie marketing.

Investeren, investeren, investeren

Een ander financieel voornemen voor 2019 is investeren. Iets wat onwijs spannend is voor iemand die niet zo snel geld over de balk gooit. Maar om te kunnen groeien met je bedrijf, moet je investeren. Zo heb ik onder andere heel wat geld geïnvesteerd in mijn nieuwe websites, fotoshoots en eigen ontwikkeling. Maar ben ik mij ook aan het verdiepen in andere manieren van investeren..

Het voelt nog een beetje yolo om zoveel geld uit te geven als er nog niet zoveel geld binnenkomt, maar dat komt uiteindelijk allemaal goed.

Nieuwe businessmodellen

Wedden op één paard vind ik niet verstandig, daarom dat ik graag meerdere businessmodellen heb waar ik geld mee verdien. Op dit moment zijn dat mijn freelance werkzaamheden als online marketeer, inkomsten via mijn blog Diolifestyle.nl en mijn blog Ondernemen als een baas, affiliatie marketing en advertentie inkomsten via websites als parkeren in Sittard en parkeren in Roermond.

Met dit alles kan ik een leuk bedrag verdienen, maar het kan nog duurzamer. En daarnaast wil ik mij meer focussen op de mogelijkheden van passief inkomen. Dus in 2019 komt er sowieso één nieuw paard bij. Hoe dat businessmodel er precies uit komt te zien weet ik nog niet, maar er zijn ideeën genoeg. Allemaal mooie financiële voornemens.

Verdiepen in beleggen

Dit hangt een beetje samen met een passief inkomen. Ik heb er nog niet zoveel kaas van gegeten en wil mij hier graag meer in verdiepen. Hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden. Ik doe al aan beleggen met een paar honderd euro, maar voordat ik er verder mee ga, wil ik er eerst meer van weten.

Overbodige spullen verkopen

Een huis vol met spullen waar je niets mee doet. Ik ben vast niet de enige. Ondanks dat we tijdens verhuizing goed opgeruimd hebben, hebben we ondertussen alweer talloze spullen verzameld waar we niets mee doen en dus prima andere mensen blij mee kunnen maken.

Wat zijn jouw financiële voornemens voor 2019?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

 1. Sanne says:

  Wat een ambitieus doel! Ben het er wel mee eens dat het stimuleert om zo’n doel voor jezelf te stellen. Mijn financiële voornemens zijn minder uitgeven en meer sparen!

  • Diolifestyle says:

   Mee eens, maar absoluut haalbaar als je een interim opdracht hebt.

   Als je 40 uur per week tegen een uurtarief van zeg €65,- ex. BTW werkt, gaat het heel hard en verdien je heel veel geld. (per week €2.600,- ex. BTW). Mijn doel is ook aan de slag met interim opdrachten zodra ik terug ben uit Spanje. En daarnaast zijn blogs, affiliatie inkomsten en andere advertentie inkomsten lucratieve inkomsten. Dus kun je met weinig inzet, veel geld verdienen.

   Dus ik ga er alles op alles zetten om dit doel te bereiken.

 2. thisis-san says:

  mooie doelen. mij lijkt beleggen echt heel eng dus dat is niks voor mij.
  doelen stellen helpen mij ook om gemotiveerd te blijven. het is nu natuurlijk al langer 2019 maar mijn grootste financiële doel was een bijbaantje vinden en dat is gelukt dus daar ben ik blij mee

Comments are closed.