25 x leukste webshops met minimalistische sieraden

25 x leukste webshops met minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn nog steeds booming. Door deze trend bestaan er heel veel webshops met minimalistische sieraden. De keuze is hierdoor reuze en er is altijd wel iets moois te vinden. Of je nu op zoek bent naar gouden minimalistische sieraden of zilveren oorbellen; je vindt het allemaal in de wildgroei aan webshops. Om je alvast een handje te helpen, vind je in dit artikel alle webshops die minimalistische sieraden verkopen. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Leukste webshops met minimalistische sieraden

Ondanks dat je een aantal goede en zeer bekende webshops met minimalistische sieraden hebt, zijn er de laatste tijd een heleboel nieuwe webshops bijgekomen. Omdat de een wat bekender is dan de andere, vind je in dit artikel een fijn overzicht. Want ook de onbekende webshops én webshops die op Etsy staan met mooie minimalistische sieraden verdienen een plekje in deze lijst. Ideaal voor jou, zodat je de volgende keer easypeasy een cadeautje voor jezelf, vriendinnen of je (schoon)zusje kunt bestellen zonder eerst heel internet door te moeten ploeteren.  

Dit bericht bekijken op Instagram

🎁🎁🎁 // A few days left to order your christmas presents! Don’t forget to treat yourself ✨! www.moonloft.nl

Een bericht gedeeld door Conceptstore Zwolle & Online (@moonloft) op

De ultieme lijst

Zo. Het is een hele lange lijst geworden met maar liefst 25(!) toffe webshops met minimalistische sieraden. Mocht ik een toffe webshop vergeten zijn die zeker weten een plekje op deze lijst verdiend. Laat een reactie achter, dan voeg ik hem toe aan de lijst.

Mocht je het fijn vinden om sieraden eerst een keer in het ‘echt’ te zien; daar zijn gelukkig een aantal oplossingen voor. Zo hebben een aantal (grote) webshops ook fysieke winkels. All the luck in the World heeft maar liefst drie winkels in het centrum van Amsterdam, Anna + Nina en Brandfield hebben ook fysieke winkel(s), maar de meeste sieraden kun je bewonderen bij een heleboel verkooppunten. Zo worden de sieraden van Juurly o.a. verkocht bij Blur your life in Amersfoort. Alle verkooppunten van het desbetreffende sieraden merken vind je op hun website.

Waar wacht je nog op? Shop nu in deze webshops met minimalistische sieraden jouw nieuwe aanwinsten.

Veel shop plezier!

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

Comments are closed.