Maandoverzicht | Mensenmens, zoektocht nieuwe interim opdracht en tweedehands kleding

Maandoverzicht | Mensenmens, zoektocht nieuwe interim opdracht en tweedehands kleding

De maand januari is voorbij gevlogen, maar aan de andere kant duurde de maand ook weer tergend lang. Het jaar begon ik goed in het mooie, zonnige Barcelona en eindigde ik in het grijze Amersfoort. Toch heb ik een aantal mooie herinneringen gemaakt en mijlpalen bereikt. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Vitamine D opnemen in Barcelona

Oud en nieuw vierde ik in het geliefde Barcelona. Nadat ik vorig jaar drie maanden in het mooie Barcelona vertoefd had, besloot ik in de zomer en tijdens en oud en nieuw terug te gaan. De eerste week van 2020 was ik in Barcelona waar de zon heel erg hard scheen, waar ik ontzettend dankbaar was voor de fijne momenten, de vrijheid om te werken vanaf Barcelona en de mooie herinneringen die gemaakt heb met mijn vrienden uit Barcelona. 2020 kon ik niet beter beginnen.

Maandoverzicht | Mensenmens, zoektocht nieuwe interim opdracht en tweedehands kleding

Meer een mensenmens dan ik dacht

Eind december ronde ik mijn eerste interim opdracht af. Dit betekende dat ik vanaf 1 januari op zoek moest naar iets nieuws. Dit is nog niet gelukt, maar ik weet zeker dat het niet lang meer duurt voordat ik een nieuwe opdracht gevonden heb.

Maar doordat ik geen opdracht heb, kwam ik opeens thuis te zitten. Ik heb nog steeds werk, maar dat zijn allemaal freelance opdrachten die ik remote kan uitvoeren en dus prima vanaf mijn thuis kantoor. Echter merkte ik al heel snel dat het OERsaai is om vijf dagen per week in je eentje te vertoeven. Ik werd keihard met de neus op de feiten gedrukt dat ik collega’s veel meer mist dan ik dacht…

Zoektocht naar een kantoor

Ja, je leest het goed. Ik dacht dat een kantoor dé oplossing zou zijn, dus ben als een malle kantoortjes gaan bekijken. Heel leuk en aardig, maar als je een kantoor in je eentje huurt, zit je daar nog steeds alleen. Dus dan schiet je het hele doel voorbij… Daarnaast zijn kantoren best wel duur, mits je een anti-kraak pand bekijkt. Alleen viel mijn eerste anti-kraak pand niet in de smaak.

Ook het bezoeken van kantoren die je deelt met andere mensen, heeft nog niet tot resultaat geleid. Ik wil graag een kantoor dat op fietsafstand is, dus niet moeten reizen naar Utrecht. Ik houd mijn ogen en oren open, dus ik verwacht dat ik op den duur wel iets vind.

Zoektocht naar een nieuwe interim opdracht

Ondertussen ben ik druk bezig met het zoeken naar een nieuwe interim opdracht. Het liefst een uitdagende opdracht bij een groot, internationaal bedrijf die een leuk uurtarief betalen. Ik merk dat de meeste bedrijven langzaam weer uit hun winterslaap komen en ik heb meerdere gesprekken lopen, dus ik verwacht dat ik deze maand beet heb.

>> Eén jaar fulltime ondernemer: het was één groot feest!

Tweedehands kleding shoppen

Sinds ik meer bezig ben met mijn eigen financiële plaatje, ben ik gaan onderzoeken waar ik geld kan besparen. Daarnaast ben ik ook steeds meer bezig met het milieu en probeer ik weg te blijven van fast fashion. Heilig ben ik zeker weten niet, maar alle kleine beetjes helpen.

Vorige week ben ik naar de IJhallen geweest en een week later naar de FRIS tweedehands kledingmarkt in Utrecht en heb ik in totaal 5(!) kledingstukken voor maar €19,- euro gescoord. Ik ben súper blij met mijn nieuwe items.

Op naar een succesvol februari

Ik kan niet wachten op alle uitdagingen die mij te wachten staan in februari. Zo hoop ik een toffe interim opdracht aan de haak te slaan én een reisje te boeken, aangezien ik nu geen enkele reis in het vooruitzicht heb… Kan toch bijna niet als iemand die maar al te graag reist?! 😉

Wat zijn jouw plannen voor de maand februari?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.