Zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020

Zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020

Een nieuw jaar, betekent nieuwe doelen. Hoewel het gros van de mensen slechts één keer per jaar aan de haal gaat met het stellen van doelen, zouden we dit veel vaker moeten doen. Het liefst elke maand, zodat je door middel van milestones naar een groter doel werkt. Nieuwsgierig naar mijn zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020? Kijk snel verder!

Zakelijke doelen voor 2020

Het afgelopen jaar was mijn eerste jaar als fulltime ondernemer en eerlijk is eerlijk: ondernemen is een feestje. Wat ben ik blij dat ik de keuze gemaakt heb om aan de slag te gaan als ondernemer. De vrijheid, het feit dat je véél meer kunt verdienen (hallo hoge omzet!) en de talloze uitdagingen. Hieronder vind je mijn zakelijke doelen voor 2020.

Zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020

Omzet van €100.000,- euro

Hell yes, ook in 2020 is het doel om weer een omzet van €100.000,- euro te draaien. Mocht je nieuwsgierig zijn of dit het afgelopen jaar gelukt is, dat lees je in dit artikel.

Minder werken, maar meer verdienen

Dit klinkt misschien als muziek in de oren, maar het is echt mogelijk als je je bedrijf op een efficiënte manier inricht en zorgt dat je locatie onafhankelijk kunt ondernemen. Het belangrijkste om dit doel voor elkaar te krijgen, is dat je afstapt van het uurtje factuurtje principe.

Duurzaam verdienmodel opzetten

Afgelopen jaar heb ik een e-book over Pinterest Marketing gelanceerd. Dat was onwijs tof om te doen. En weet je wat superleuk is? Telkens als ik een e-book verkoop, maakt mijn hart een sprongetje. Dit is iets wat ikzelf gemaakt hebt en ook zelf verkocht, waardoor het éxtra leuk is als je hier je geld mee kunt verdienen. Daarom is één van mijn zakelijke doelen om in 2020 andere duurzame verdienmodellen op te zetten.

Werken als Digital Nomad

Iets wat ik afgelopen jaar gedaan heb (drie maanden wonen en werken vanuit Barcelona), smaakt absoluut naar meer. Daarom dat ik in 2020 graag weer iets dergelijks wil doen.

Ontdekken wat ik wil op zakelijk gebied

Dit klinkt een beetje vaag, maar ik wil ontdekken of ik mij liever wil focussen op mijn eigen projecten (lees: deze blog, e-book + Ondernemen als een baas en affiliate websites), of dat ik toch een eigen online marketingbureau wil beginnen, weer op zoek wil naar een interim opdracht, ervoor kies om in het buitenland freelance opdrachten te zoeken of iets heel anders. Ik weet het niet, dus ik hoop dat in 2020 meer duidelijkheid over te krijgen.

Passief inkomen verhogen

Het afgelopen jaar heb ik veel tijd gestopt in het creëren van passief inkomen en dat is aardig gelukt. Met de websites die ik nu heb, heb ik het afgelopen jaar ruim €100,- per maand aan passief inkomen verdient. Dit is exclusief dividend dat ik ontvang op mijn beleggingen. In 2020 wil ik dit bedrag verdubbelen en elke maand minimaal €200,- euro verdienen met passief inkomen net als meer geld in beleggingen stoppen.

Meer informatieve websites bouwen zoals Parkeren in Delft, Parkeren in Alkmaar, Parkeren in Roermond en Parkeren in Sittard. Met deze websites verdien ik elke maand geld aan advertentie inkomsten.

Zelfhulpboeken lezen

Het lezen van boeken is iets wat al een tijdje hoog op mijn wishlist staat, maar waar ik telkens maar niet aan toe kom. Ik heb ze zelfs al in huis, maar de tijd en rust om te lezen is er niet. Daarom dat ik daar in 2020 verandering in wil brengen, omdat ik weet dat ik daar veel uit kan halen.

Mijn persoonlijke doelen voor 2020

Naast mijn zakelijke doelen, heb ik natuurlijk ook persoonlijke doelen waar ik in 2020 aan wil werken. Welke doelen dat zijn, lees je hieronder.

Beter balans tussen werk en privé

Het lijkt wel een eeuwige strijd en ik ben er ook niet trots op, maar een goede balans tussen werk en privé is iets waar ik absoluut niet goed in ben. Werken is zo’n beetje mijn leven, aangezien ik het simpelweg heel erg leuk vind om te doen en lastig kan stoppen. Ik wil proberen om in 2020 minder in het weekend te werken en maximaal 50 uur per week te werken.

>> Moeite met jezelf iets gunnen

Sporten tot de max

Iets waar ik in 2019 al aan begonnen ben, is fitter worden. Sinds juni sport ik elke week met een personal trainer en dat is écht elke eurocent waard. Helaas ben ik nog niet zo rijk in tijd, maar vooral niet in geld dat ik twee of zelfs drie keer per week kan sporten met een personal trainer, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat ik fitter ben. Tussendoor heb ik sporadisch hardgelopen, maar te weinig.

Eén van mijn persoonlijke doelen voor 2020, is dan ook minimaal twee keer per week sporten met een streefdoel naar drie keer per week sporten, nog minder vlees eten en beter op mijn voeding letten.

Vintage shoppen

Kringloopwinkels zijn mijn favoriet als het gaat om de finishing touch van een huis. Een mooie oude spiegel of een mooi krukje. Toch wil in in 2020 meer met vintage doen. Vintage kleding kopen, maar ook andere vintage items. Het is zó bizar hoeveel spullen er zijn in de wereld die prima nog een tweede, derde of zelfs zevende leven kunnen hebben.

Meer tijd voor sociale contacten

Nadat ik terug ben gekomen uit Barcelona waar mijn leven één grote sociale activiteit was, realiseerde ik mij hoé belangrijk het is om leuke mensen om je heen te verzamelen. Helaas is de Nederlandse cultuur niet zo als in Spanje en zijn mensen in Nederland veel meer op zichzelf. Daar moest ik een beetje aan wennen. Doordat ik in 2020 wil werken aan een betere balans tussen werk en privé, wil ik hiermee ook meer tijd vrijmaken voor mijn huidige- en nieuwe sociale contacten.

Zo. Het is een lang artikel geworden met mijn zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Wat zijn jouw zakelijke- en persoonlijke doelen voor 2020?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Larissa says:

  Wat een goede doelen en voornemens heb je voor komend jaar! Ik ben ook langzaam vast bezig met het opstellen van realistische doelen. Toch leuk om elk jaar weer mee bezig te zijn!

 2. Yvonne says:

  Wow, mooie stappen heb je gemaakt. En fijn dat je hier zo open over schrijft. Veel bloggers die met affiliate e.d. bezig zijn roepen vanalles, maar niet wat het nou daadwerkelijk oplevert. Inspirerend artikel en ik ben erg benieuwd of je je doel afgelopen jaar had behaald 🙂

  • Diolifestyle says:

   Superleuk om te horen. Thanks. Ik vind het belangrijk om wat meer transparant te zijn. Of ik mijn doelen van 2019 behaald heb, lees je snel.

 3. Johanna says:

  Hoi Dionne,
  Ik ben één van je lezers die eigenlijk nooit reageert, maar toch zo nu en dan meeleest. Ik heb n.a.v. je blog een vraag; hoeveel websites beheer je eigenlijk waarmee je tot die 100 euro per maand komt? Ik loop zelf al enige tijd rond met ideeën voor informatieve websites waarmee ik middels affilliate geld zou willen verdienen. Het ontbrak me tot nu toe altijd aan tijd om daar iets mee te gaan doen, maar het lijkt erop dat die tijd zich binnenkort gaat aandienen. Ben ook benieuwd of je met een website waar nog weinig content op staat makkelijk wordt geaccepteerd als affilliate, of dat daar door bijvoorbeeld bol eisen aan worden gesteld? Kan het in de voorwaarden niet goed vinden. Zou je daar misschien eens wat meer over kunnen vertellen?

  • Diolifestyle says:

   Hi Johanne,

   Bedankt voor je reactie. Superleuk om te horen. Ik heb Diolifestyle.nl en Ondernemen als een baas waar ik geld verdien met affiliate marketing. Daarnaast heb ik Parkeren in Sittard en Parkeren in Roermond. Deze laatste twee heb ik vol met Google AdSense staan. Deze vier websites samen zorgen voor een bedrag van €100,- per maand.

   Er zijn wel wat restricties zoals genoeg content. Daarom heb ik op parkeren in Sittard ook een kopje toegevoegd met hotspots. Voor Google Adsense moet je ook genoeg content hebben. Vaak moet je 1000 of 5000 unieke bezoekers per maand hebben voor affiliatie marketing.

   Goed idee, ik ga daar een artikel overschrijven. 🙂

Comments are closed.