PERSONAL | Hier word ik heel blij van

PERSONAL | Hier word ik heel blij van

Ooh boy. Terwijl ik dit typ schijnt de zon door de ramen en ziet het er heerlijk uit buiten. Zou de lente dan toch eindelijk beginnen? Ik kan niet wachten! De vogeltjes hoor je in ieder geval al lekker fluiten en de voorjaarsbloemen zie je ook overal verschijnen. Heel fijn. Tijd om nog meer fijne dingen te delen waar ik blij van word. Kijk je mee? 

Ontspullen – wie had ooit gedacht dat het zo’n heerlijk gevoel zou zijn om zoveel op te ruimen? Het is niet alleen heel fijn om nu opeens veel meer ruimte te hebben, maar het is ook fijn om andere mensen blij te maken met mijn spullen. Yay!

Het voorjaar en vooral de zon – tja moet ik hier nog iets aan toevoegen..? Ik word zó zó zó blij van de zon. Mijn vitamine D gehalte was al een beetje opgekrikt tijdens mijn bezoek aan Portugal, maar het kan altijd beter.

Mijn nieuwe baan – Nieuwe uitdagingen; ik hou ervan. Ik vind het ontzettend belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik ben de afgelopen weken vrij geweest, wat stiekem lekker was voor even, maar niet mijn hele leven. 😉 Ik miste de mensen om mij heen en vooral de uitdaging. Zó leuk dat ik nu een nieuwe baan heb. Ondertussen werk ik alweer twee weken bij mijn nieuwe werkgever en stond er al een update online. Nieuwsgierig hoe het bevalt? Lees het hier.

Vriendinnen weekend – Vorig weekend was ik samen met mijn Limburgse vriendinnen een weekend naar Keulen. We doen het niet vaak, maar wat was het leuk. Ondanks dat we elkaar niet zo vaak zien door de afstand (ik woon in de Randstad en zijn beide in Limburg), zijn ze goud waard.

Mijn nieuwe sneakers – Yay, dikke liefde voor mijn nieuwe sneakers. Voorheen droeg ik nooit sneakers, omdat mijn vorige werk ietwat formeler was. Nu werk ik bij een start-up en kan ik de sneakers en de ripped jeans weer uit de kast trekken.

Waar word jij blij van?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Manon says:

  Jaaaaa ontspullen is heerlijk, dat zijn wij nu ook aan het doen thuis. We hebben een grote container gehuurd en gaan alle zooi wegpleuren zoals ze dat hier zeggen hahaha. Over 2 maanden word ons huis ook helemaal gedaan dus dan ziet alles er weer nieuw uit

 2. Darina says:

  Ik kan ook heel blij worden van ontspullen! En van lange wandelingen in het zonnetje

 3. Ayla says:

  Wat een blije post 🙂 Ik word altijd heel erg blij van lekker in de natuur zijn, al is het maar een klein rondje lopen na het eten ‘s avonds. Meteen rustig en happy daarna! En dat katjes natuurlijk!

 4. Rowan says:

  Wat een fijne lijst. Ik heb de voorjaarsschoonmaak te pakken en vind het ook heerlijk om dingen weg te doen! Zo’n fijn gevoel!

 5. Jessica J. says:

  Leuk om te lezen dat je baan je zo goed bevalt! Aan ontspullen ga ik me binnenkort ook écht eens wagen; ik heb zo veel dingen die alleen maar stof liggen te vergaren…

 6. Sandra says:

  Yesh, wat super fijn dat je je nieuwe baan zo leuk vindt! Het is toch altijd maar afwachten natuurlijk, dus maar al te fijn dat je zo blij met je werk bent. 🙂 Leuk dat je een vriendinnenweekend hebt gehad! Zeker als je elkaar niet zo vaak ziet natuurlijk. 🙂

 7. melanie says:

  Heerlijk al dat ontspullen. Geeft bij mij ook altijd meer ruimte in mijn hoofd. Ik word ook heel blij van een beetje me-time

Comments are closed.