Hoe gaat het met mijn persoonlijke- + zakelijke doelen van 2018?

Hoe gaat het met mijn persoonlijke- + zakelijke doelen van 2018?

We zijn ondertussen alweer ruim over de helft van het nieuwe jaar. Het is nog volop zomer, daarom een ideaal moment om terug te blikken hoe het gaat met mijn doelen van 2018 gaat. Aan het begin van het jaar heb ik veel persoonlijke– als zakelijke doelen voor mijzelf opgesteld, omdat het slim is om een bepaald focuspunt te hebben, zodat je weet waar je naar toe werkt. Nieuwsgierig hoe mijn doelen ervoor staan? Kijk snel mee!

Persoonlijke doelen

 • Meer genieten; hmmm dit is nog niet echt gelukt door de verhuizing, maar daar ben ik mij van bewust en ik heb het hier toevallig vorige week nog met mijn vriend over gehad om het vanaf nu beter te doen.
 • Verhuizen naar ons droom appartement; CHECK
 • Vaker leuke dingen doen; hmmm hangt een beetje samen met het bovenste punt. Dit wil ik in het tweede helft van dit jaar beter doen.
 • Mooie citytrips maken; nog niet gelukt in het eerste halfjaar, want HALLO dure verbouwing en verhuizing. Maar we gaan binnenkort op vakantie en ik ga nog met vriendin 8 dagen naar Marokko en ik ga vast ook nog een citytrip boeken.. 🙂
 • Beter in shape komen; wordt aangewerkt. Sportabonnement is sinds 1 augustus in the pocket en sinds een halfjaar eet ik drie keer per week een salade als lunch.
 • Beter nadenken wat ik koop qua kleding; CHECK.
Zakelijke doelen

 • Minder werken, meer verdienen; hmmm nog niet gelukt. Maar zoals je in deze update kunt lezen, ben ik daar wel mee bezig.. 😏
 • Meer passief inkomen; er zijn stappen gezet, maar er is nog veel meer te halen.
 • Project X; nog geen tijd gehad door de verhuizing, maar staat wel nog steeds op mijn to-do list..
 • Kwalitatieve content op Diolifestyle.nl; CHECK.
 • Betere balans tussen werk en privé; wordt nog aangewerkt
 • Hogere omzet met freelance werkzaamheden; Oh yes, CHECK.
 • Meer volgers op Instagram; DIKKE fail.. Alleen maar minder volgers, doordat ik zo weinig actief ben geweest door de verhuizing en alle drukte daarom heen.
 • Meer bezoekers op Diolifestyle.nl; FAIL. Door de verhuizing en de klus periode kwamen er minder of soms een tijdje geen artikelen online en dus kakten de bezoekersaantallen in.
 • Geld verdienen via Pinterest: Oh well, CHECK
 • Meer leads (sales) via affiliatie marketing; CHECK CHECK.

Oké. Er zijn nog genoeg stappen te zetten dit jaar, maar als ik zo terugkijk heb ik toch al een aantal doelen bepaald of doelen waar ik aan het werken ben. Vooral met een aantal zakelijke doelen zoals geld verdienen via Pinterest en meer leads scoren via affiliatie marketing zijn punten waar het goed gaat. En dat is tof! Zo zie je maar; IEDEREEN kan online geld verdienen met of ZONDER blog.

Wat zijn jouw persoonlijke- en zakelijke doelen voor 2018?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.