Aan de slag met Pinterest? Check deze 16 artikelen

Aan de slag met Pinterest? Check deze 16 artikelen

Dat ik een grote Pinterest fan ben, hoef ik vast niet meer uit te leggen. Ik deel regelmatig mijn kennis over dit social media kanaal dat onder veel bloggers en ondernemers nog een ondergeschoven kindje is. Ik kan het daarom niet vaak genoeg roepen: ga aan de slag met Pinterest voor je blog, je webshop of gewoon voor je bedrijf.

Pinterest is sinds kort op de beurs, je kunt sinds kort adverteren in Nederland op Pinterest en het aantal nieuwe gebruikers in Nederland is in het eerste kwartaal van 2019 met 19% gestegen. Of te wel: Pinterest staat op het punt groter te worden dan ooit. Waar wacht je nog op?

Weinig concurrentie

Hoewel Pinterest steeds populairder begint te worden, is het nog lang niet zo groot als Facebook of Instagram. Hierdoor is de concurrentie op dit moment nog helemaal niet zo groot en is het onwijs belangrijk om vandaag nog deze op deze rijdende trein te stappen.

Duizenden potentiële klanten naar je website

Veel mensen weten niet dat je Pinterest ideaal als traffic booster kunt inzetten. Het is namelijk een ideale manier om organisch, gratis dus(!) duizenden potentiële bezoekers of webshop kopers naar je website te trekken.

Hoe je dat exact voor elkaar bokst, lees je in mijn e-book ‘Haal alles uit Pinterest‘ dat je voor maar €19,95 inclusief BTW in mijn webshop kunt kopen. Mocht je interesse hebben in een Pinterest workshop kan dat ook. Stuur dan een berichtje naar info [@] Diolifestyle.nl.

Honderden euro’s per maand verdienen

Iets anders wat veel mensen niet weten, is dat je via Pinterest elke maand honderden euro’s kunt verdienen door middel van affiliatie marketing. Dit is écht geen rocket science. Iedereen kan dit voor elkaar boksen. In het artikel Geld verdienen met Pinterest leer je hoe dit voor elkaar bokst.

Wil je nog veel meer leren over Pinterest? Hieronder vind je 16(!) verschillende artikelen om aan de slag te gaan met Pinterest.

16 artikelen om je Pinterest te rockenZet jij Pinterest marketing al in voor jouw bedrijf?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

 1. Anna says:

  Handig al die artikelen op een rijtje! Ik ben zelf ook groot fan van Pinterest :D. Overigens heb je in de eerste alinea staan dat Pinterest een sociale media kanaal is, maar dat is niet zo :p. Pinterest is een zoekmachine!

  • Diolifestyle says:

   Pinterest is inderdaad een visuele zoekmachine, maar het sluit meer aan bij een social media kanaal dan een zoekmachine qua look en feel. Zolang we weten wat we ermee kunnen, is het belangrijkste 🙂

 2. Audrey says:

  Altijd handig, zo’n overzicht! Wat heb je er al veel over geschreven, zeg! Ik vind Pinterest heel leuk en had laatst fanatiek nieuwe pins zitten aanmaken – met resultaat! – maar het schiet er de laatste tijd weer een beetje bij in. Ik zal mijn leven beteren 😉

Comments are closed.